Bedrijfsauto Schadeherstel Henk Nijkamp voor werkplaats

Schadeherstel Henk Nijkamp

Schadeherstel Henk Nijkamp is specialist op het gebied van autoschade, schade aan bedrijfswagens, campers en caravans. Betrokkenheid en het leveren van een uitmuntende service staan al ruim 35 jaar hoog in het vaandel. Sinds 2016 is het bedrijf in handen van het gedreven echtpaar Robin en Ellen Nijkamp.

Zorg uit handen

Zichtbaar trots vertelt Ellen vol enthousiasme over het vakkundige, ervaren en gepassioneerde team. “Onze jongens houden van hun werk, een krasje, deuk of een volledige metamorfose, elk voertuig wordt perfect hersteld en blinkend schoon weer afgeleverd. Immers, schade brengt veel zorgen met zich mee en deze nemen wij graag uit handen. Onze klanten nemen we serieus en maken dus graag tijd voor ze. Daarom zijn we ook 24 uur per dag bereikbaar en kan de klant rekenen op vervangend vervoer tijdens schadeherstel.”

Klant ontvangt garantiebewijs na schadeherstel

Camper en Caravan

Ellen laat weten dat je voor ruitreparaties en kunststofreparaties bij Nijkamp ook aan het juiste adres bent. “Wij weten als geen ander dat -naast de auto- ook de camper of de caravan de grote trots is van de bezitter, daarom doen we er alles aan om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Geen deuk of kras kan ons nog verrassen en na reparatie ziet het er altijd weer als nieuw uit. En een sterretje in de ruit repareren we terwijl de klant intussen een kop koffie drinkt.”

Auto voorbewerken bij Schadeherstel Henk Nijkamp

Maximale resultaat

Robin en Ellen Nijkamp hebben de blik op de toekomst gericht. Dat betekent dat het verduurzamen van de bedrijfsvoering daarom een serieus agendapunt is, zo verzekert Ellen. “We werken met watergedragen lakken, LED verlichting en gaan bewust om met onze afvalstoffen. Het is een wezenlijk deel van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Ook is het belangrijk dat je jezelf een bepaalde toetsing oplegt, alleen dan kun je het maximale resultaat bereiken. En daar zijn we altijd naar opzoek.”

Auto spuiten bij Schadeherstel Henk Nijkamp

Schadeherstel Henk Nijkamp
De Meente 19
8121 EV Olst
0570 202 751
www.autoschade-henknijkamp.nl
info@autoschade-henknijkamp.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel