OAF-verffabriek-assortiment

Verffabriek OAF Holland

Tussen het geweld van grote producenten je eigen assortiment verf en coatings produceren en aan de man brengen. Dat is wat verffabriek OAF Holland al tientallen jaren succesvol doet. Een prachtig voorbeeld van gedurfd ondernemerschap dat het mengen van grondstoffen tot een bijzonder ambacht heeft verheven.

OAF-produktielijn

Brood bakken

“Vergelijk het maar met het bakken van brood”, zo zegt Jan ter Veer, de bedrijfsleider van OAF Holland. “De juiste ingrediënten, in de goede verhouding bij elkaar gebracht en op het passende tempo gemixt, levert prachtige producten op! Van een grondverf tot aan een professionele coating. En dat doen wij hier in Olst met onze eigen laboratorium, onze eigen verfmengers, eigen productielijnen en eigen marketing en sales. Dat maakt me best wel trots”.

OAF-verfmengen

Specialiteit

Onder de naam OAF Pro levert de fabriek een kwalitatief goed en compleet assortiment met grondverven, primers en dakcoatings voor industriële en professionele toepassing. Onder de naam Afinol levert OAF decoratieve producten voor de afwerking. Met de wortels in de IJsselklei van de Olster Asphalt Fabriek,  heeft zich als vanzelf een expertise in bitumineuze producten ontwikkeld. Producten die met hun bijzondere elastische eigenschap vooral tegen vocht beschermen. Maar ook de zelf ontwikkelde watergedragen Nordic beits, dat in fraaie Noordse tinten de houtnerf ophaalt, is een topper.

Klimaatproducten

OAF Holland zoekt ook voortdurend hoe ze met haar producten een bijdrage kan leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken als klimaatbeheersing en duurzaamheid. Zo biedt ze onder andere een watergedragen reflecterende witte dakcoating om de temperatuur onder een plat dak te beperken en een renoverende dakcoating zodat je je bitumen dak niet meteen hoeft te vervangen maar zelf kunt repareren.OAF-magazijn

Geen nummers

“Evenzeer onderscheiden we ons in de klantrelatie”, zo zegt Jan. “Alleen blikken hebben bij ons een nummer, klanten kennen we bij naam! Dat is onderdeel van onze kracht: als je mensen kent, kun je snel schakelen en doe je met extra liefde iets voor ze. Daarom nemen ook veel bouwbedrijven en ZZP’ers rechtstreeks producten bij OAF af. Bij ons is de klant nog altijd koning. Immers, de kwast die ze nodig hebben leveren we ook!

Verffabriek OAF Holland
De Meente 13
8121 EV Olst
0570 563838
www.oafholland.nl
info@oafholland.nl

Download hier het verhaal in één A4

In samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel